I´m back, baby!

Oooooooyeah!

Det var ju ett tag sedan jag skrev här. Har haft svårt att finna tid och motivation för det, men jag hoppas att det finns någon där ute som fortfarande tittar in här någon  gång ibland. Det ni missat sedan sist är i stort att jag varit på gran canaria i två veckor till, jobbat häcken av mig i charken på hemköp och blivit antagen till högskolan i Halms....Göteborg(!). Lite kul då jag var så säker på att jag skulle komma in i halmstad så att jag tillockmed tänkte skriva här om det. Men tack vare ett högskoleprov, som Sanna Wirland(Tacktacktack) övertalade mig om att skriva i ettan, så kom jag in i Göteborg istället.
Flyt!

I övrigt hade jag också tänkt skriva om hur mycket jag trivs på mitt nya jobb, hur glad jag är över att jag har världens bästa och roligaste syskon samt att högstadielärare som övertalar elever att skriva högskoleprov borde få lönehöjning like that!
 Så nu vet ni vad ni missat.
 I övrigt har jag börjat fastna för Veronica Maggio. Eller hennes musik då. Lyssnar just nu till "Stopp", som jag varmt rekommenderar er att köpa i hos närmsta återförsäljare! Eller ladda hem som oss vanliga dödliga.

 Sedan är det ju vädret....fan man blir ju aldrig nöjd. För inte längesedan klagade vi på att det var för kallt och nu är det så varmt så jag nästan hellre stannar inne än ligger och svettas på en varm vindstilla gräsplätt i hopp om att bli precis sådär bronsbrun som dom bara var i Rom 300 år före kristus. 


I brist på fler ämnen tänker jag infoga en bild på glasse från den underbara gymnasietiden! Saknar det! Bomberman!

Glasse, Rest in peace.


Adios, Ciao från den blonda hunken till höger!


RSS 2.0