More happyness with extra joy!

Believe it or not, men jag är tillbaka igen. Och så snart!
 Har egentligen inte jättemycket att förmedla idag. Sitter och pluggar på anatomitentan som är imorgon. Varför är jag då så korkad så jag spenderar tid på skriva här tänker du då...Och jag vet inte varför. Lyssnar på Swingfly - Singing that melody och jag kan helt enkelt inte motstå att försöka sprida lite glädje.
 Som om det inte var nog med att jag hade superkul igår så vann ju tydligen Sverige över Ungern också. Okey, att Mike lyckades tippa rätt, men när vi bestämde oss för ett förstapris stod det klart att det nog ändå inte var så bra att vinna...50/50-Groggen, som blev det perfekta förstapriset, innehöll hallonvodka, jäger, tequila och likör. Naturligtvis även blandat med redbull white cola och fun light....Nu rycker det i smaklökarna på er va?
 Kvällens enda egentliga downsida var ju att vi aldrig fann rockringen som pyssling lagt märke till tidigare under dagen.

 I övrigt blev det tp-charader som ändrade allas vår uppattning om saker som blå, kanel, kamel, krokodil, snabbläsning och botswana. Som ett exempel så var "En krydda fast ett djur" ledtråden till kamel. 
 Senare efter en hel del hidden fists var kvällen slut och man kunde nöjt somna till dofter av varma mackor och after eight.

 Varma mackor ja....Shit vad goa dom var. Pysslingar do it like no one else!

Nu får ni önska mig lycka till på tentan. Jag borde verkligen plugga lite igen.

Golf och boxning

Vad kul att du kunde läsa här!

 Som du ser så började dagen med en trevlig golftur bort på en gräsplätt i frölunda. Så jag kom dit, mäkta laddad efter min närmare två timmar långa buss-tåg-bussfärd. (Utrymme för sympati till mig). Vi blev visade till driving range och fick stå där och slå en liten stund. Och efter att till en början fått till ett par klockrena träffar precis bredvid bollen så började jag fokusera mindre på kraft. Som kille så har man ju faktiskt ett ansvar att försöka utöva alla sporter endast med hjälp av kraft och helt utan tanke eller stil. Hursomhelst(<---är det verkligen ett ord?) så började det gå lite bättre och efter ett par minuter träffade jag rent nästan vartenda gång. Eller iallafall mer än hälften av slagen.
 Okej! Jag träffade iallafall rent nån gång ibland!

Efter den uppfriskande golfträningen kände jag mig förtjänt av en stor hamburgare med det mesta som är onyttit på och bredvid. Detta är ett beslut som jag senare kommer tycka är lite halvgenomtänkt.

 Boxning! Passet började med att vi möter lite folk från den föregående gruppen. De verkar nästan skakade, och efter att de beskrivit ledaren så tänkte alla ungefär samma sak....
         +              =     :(

 Sanningen var som tur var inte riktigt så illa. För att vara helt ärlig är han troligtvis den tränare som kunde få ut mest utav oss. Mycket attityd, bestämd men samtidigt lite skämtsam. Nu var ju tyvärr situationen sådan att alla var så rädda för honom efter allt vi hört så vi inte riktigt vågade skratta....
 Det var iallafall ett hårt pass och jag kommer vara död imorgon på grund av all brist på stretching efter passet.

 Nu måste jag tyvärr studera vidare. Tittade lite på en testtenta från ett tidigare år och fick panikattack. Jag kan ju inte det där!!!!

Adios, und wish me luck...


RSS 2.0