We are beautiful, We are doomed...

Vissa kvällar får en verkligen att inse saker och ting...






Godnatt...

Farväl till en mycket god vän...

Varje sommar måste jag skriva här och klaga på exakt samma sak... Alla idioter som inte vet hur man skall gå och cykla i Göteborg. Varje dag jag cyklar så krävs det minnst 15 Pling-pling bara för att ta sig mellan linnéplatsen och järntorget. Och det värsta är när folk ser sura ut när man cyklar förbi. "Okej, nästa gång fortsätter jag bara cykla rakt fram utan att plinga så skall du se om det är trevligare för dig".



Varför all denna aggression idag? frågar du dig då.

Och svaret på den frågan är att min kära ringklocka idag plingade för sista gången. Det var tre ungdomar som gick på den 1m smala cykelvägen precis utanför pedagogen. Vid sidan av vilken, det finns en över två meter bred gångväg. Som den irriterande och irriterade lilla människa jag är så plingade jag frenetiskt tre gånger för att sedan få stanna helt med min kära cykel, innan dessa missledda människor förstod vad som hade hänt. De såg lätt generade ut och hoppade snabbt up på trottoaren.
När jag ungefär 200 meter senare behövde min kära ringklocka igen upptäckte jag till min förfäran att traumat utanför pedagogen hade gett men för livet.





No more pling...



En fantastisk helg..

Sofie har varit här... Bott här i två dagar. Och detta har verkligen varit bland de två bästa dagarna i hela mitt liv. Och detta är inte bara något jag skriver typ tio i fem efter en utekväll... It´s true!



Viktor hälsar!



Men för er inbitna bloggläsare (... Jag hoppas att du är en iallafalll). När du läste i julas om allt underbart kul jag hade på gran canaria. Denna helg har varit precis så! Och Nu vet jag...
Du är fan helt jävla underbar. Best friend in the history of friends.

 

 


 

 

Sov gott!

Detta är nog den bästa helgen i hela mitt liv!


RSS 2.0