En grym helg!

Förra helgen var helt fantastisk. Att springa Göteborgsvarvet var verkligen en av de mest givande sakerna jag gjort någonsin. Sure, hade du frågat mig om detta när jag sprang över Göta älvbron eller upp för avenyn så hade jag inte gett dig samma svar, men såhär i efterhand är jag bara väldigt stolt, glad och nästan mallig över att jag fick gjort det. Jag hade ju satt ett tidsmål på 1.50 men insåg efter ungefär en mil att det inte skulle vara hel realistiskt för mig på mitt första varv i den värmen. Och när den spärren släppt kunde jag springa lite mer avslappnat utan att tänka på tider.
Det är det som känns skönast såhär i efterhand. Visst så kunde jag hanterat vätskestationer bättre genom att dricka annat och svalka mig mer i vattnet... Eller lägga upp löpningen på ett annat sätt och kanske tjänat ihop ett par minuter så man hamnade under 2.00. Men samtidigt så spelar det ingen roll så länge jag känner att jag gjorde bra nog ifrån mig och att jag kom runt överhuvudtaget.
Det bästa under hela loppet var dock när man sprang över Dag Hammarskjöldsleden och helt utomjordiskt vältajmat fick Eminem - Lose Yourself i öronen...



Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy
There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti
He's nervous, but on the surface he looks calm and ready






De första raderna fick mig att öka tempot till det dubbla.. Det var helt sjukt och jag flög förbi alla runt omkring mig. Jag såg hur jag sprang förbi botaniska i ögonvrån och kände att jag bara kom närmare och närmare slutet. När jag svängde upp mot slottskogsvallen pumpades adrenalinet ut i kroppen med flera liter per sekund och jag höjde tempot mer och mer. När jag sedan svänger in på löparbanorna är det som om det bara släpper och jag kommer upp i ett tempo som är i stort sett det jag springer på 100 meter helt utvilad.... Det där med motivation är intressant. Särskilt med tanke på att jag sprang i ett tempo som man i stort sett kan gå 20 minuter tidigare på avenyn.



Men trots att jag är oerhört nöjd med att jag genomförde loppet helt okej och kom runt banan så har jag nu ändå en målsättning att förbättra mig en hel del till nästa sommar. Så nu gäller hårdträning i ett par månader... och så skall jag springa midnattsloppet lite senare iår hade jag tänkt.



Efter loppet så blev vi som hade sprungit iallafall väl omhändertagna av klasskamrater och Vår favoritnorska Pia hade gjort iordning så mycket gott så vi aldrig mer skulle behöva lida av låga kolhydratnivåer igen. (Tack Pia!)
Det var riktigt trevligt och avslutades sedan med en skön lugn kväll med lite öl och groggande hemma hos Tobbe.



På söndagen blev jag medbjuden till Isabelles syster för korvgrillning och pajätning. Det var riktigt kul och gott och jag är glad att jag orkade ta mig ut den dagen trots alla bensmärtor... Och så avslutades min toppenhelg!


Göteborgsvarvet 2010

Imorgon gäller det. För ungefär två månader sedan bestämde jag mig för att jag skulle springa varvet. Sedan dess har det varit målet med hela vårens träning... Och imorgon gäller det.

Som den välplanerade individ jag är så har de två senaste dagarna till stor del bestått i planering och förberedelser. Nu när man studerar på ämnet så är det extra kul att nörda in sig lite... Maten har ändrats för att ge mer kolhydrater och olika kombinationer av kläder har testats. En spellista har sorterats på ett sätt så de motiverande låtarna skall komma precis när jag behöver dem mest...

Så nu sitter jag här med perfekta förberedelser och är så laddad att jag skulle kunna ställa mig upp och börja springa nu.



 


 

Imorgon ses vi på gatorna i Göteborg.

21862 out.



Tyck synd om mig!

Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg och jag känner verkligen hur uppladdningen är helt perfekt... Eller?
För två veckor sedan lyckades jag dra på mig en monsterfyrkylning som varade i en vecka. Och nu igår måste jag ha ätit något(eller någon?) som jag inte borde. Detta resulterade i att jag vaknade upp illamående och utmattad imorse... Envis som jag är började jag naturligtvis ändå dagen med att åka in till skolan för att få arbetat på ett PM. När jag lite senare under dagen insåg att jag inte skulle kunna jobba något bestämde jag mig för att åka hem. Och det blev nog en av de värsta spårvagnsresor jag haft. Satt och skakade och svettades på samma gång. Allt detta för att jag hade mer ont i magen än jag kan komma ihåg att jag någonsin haft förr.
Så nu sitter jag här ensam på 26 kvadratmeter med ett paket knäckebröd och en stor karaff vatten. Livet är gött....



Ber om ursäkt för allt detta tyck-synd-om-mig crap, men det är faktiskt jävligt synd om mig just nu!

Som utlovat...

Voila!







Så vad tycks?

Tvärtomlägenhet...

Är äntligen klar med det som kan vara the finishing touch på "storarummet" i min lägenhet. Detta då en lampa, två bokhyllor samt nya gardiner satts upp och min gamla bokhylla demolerats och sedan bit för bit burits de 100 meterna till containern.
Så hur blev det? Ovant är min första tanke. Allt som stod lite till vänster i rummet står nu istället lite till höger, för att vara i fas med taklampan. Allt som stod på vänster sida om något står nu istället till höger om detsamma. Förhoppningsvis kommer jag inte trampa ner något när jag yrvaken stormar upp för att stänga av väckarklockan om sju timmar.
Imorgon skall jag försöka få upp lite bilder så ni kan se själva och kanske tillockmed kommentera om ni har några tankar om min nya look...



Nu blir det iallafall sängen.
Goodnight!

Valborg i sms

Ikväll har jag skrivit mycket blogg på min mobil.. Saker som jag vanligtvis brukar dela med mig av här. Men istället tänkte jag testa någonting helt nytt. Med en cliffhanger såklart. Nämligen skriva alla mina sms i in och utkorg från det att kvällen började. Ingen censur eller rättstavning...

Moiooitherlooover jah är SMINKAD. jag saknar dig katt!! :)
Från: Sofiekatt


Jag saknar dig mer! Du är världens bästa katt? victor halsar sin öl och hälsar
Till: Sofiekatt


Jag älskar dig? Ohh hälsa tillbaka, Victor är en bra kisse!! Öla ner sig sminkad
Från: Sofiekatt


Alltid! du är bäst?
Till: Sofiekatt

Du är utsåld strippa?
Från: Sofiekatt


Sålt alla minuter ikväll!
Till: Sofiekatt

Tappade just bort victor vid dansband. Är vid whiskey nu... Men var är du?!
Till: Pär cocksie ped

Jag älskar dig hora? Jag måste hälsa på dig helgen  efter den 15?
Från: Sofiekatt


Att du skall
Till: Sofiekatt


Ja det ska jag
Från: Sofiekatt


Drog upp wj trappa, typ commercia´  heter dansgolvet men vi lwtar efter pop o rock
Från: Isabelle Pyssling


Ni är inte här eller där?
Till: Isabelle pyssling

Vi står i kö till hoppborgen nu
Från: Isabelle Pyssling


Vi med!?
Till: Isabelle Pyssling


Var är du?
Till: Fredrik ped


Väntar på the sounds. Ses efter det:-) love you all
Från: Fredrik ped


Sopa!
Till: Fredrik ped


Var är du?
Från: Sofia


Var är du?
Från: Sofia


Tappade er helt!
Till: Sofia


Kommer inte in, för fullt:-(
Från: Sofia


Vi är också fast
Till: Sofia


Var?
Från: Sofia


Var är ni?
Till: Sofia


Snart inne, var du?
Från: Sofia


Jagköper burgare, Där ni köpte
Till: Sofia

Var er du?
Till: Axel rosie ped, Cajsakatt, Tobbe topsie ped


Var är du?
Till: Victor vickan ped


Whiskyrummet:)
Från: Tobbe topsie ped


Ok:)
Till: Tobbe topsie ped


The sounds längst fram till vänster du?
Från: Axel rosie ped

Är i hopptornet! Var fan är ni?
Från: Pär cocksie ped


Har du kul
Från: Fia


Ja
Till: Fia


Ok
Från: Fia


Vart är du pam?
Till: Isabelle Pyssling


Vart är du?!
Till: Isabelle Pyssling


We are beautiful, we are doomed.
Till: Nathalie in dreams


Vad händer? Var är ni?
Till: Damir


Hemma:)
Från: Damir


Sopa. Redan?
Till: Damir


Jupp.började tidigt:)
Från: Damir

Var är ni?
Från: Fredrik ped


Vid kareoke förra året.
Till: Fredrik ped


Hej sorry hadw aldrig mobilen på mig så såg inte smsen förrän nu o nu är jag näästan hemma, sorry!
Från: Isabelle Pyssling


Okej
Till: Isabelle Pyssling


Jag vet inte varför men jag tänker alltid på dig när jag är påväg hem. Jag tror det är för att du helt enkelt är bäst av alla jag vet... Ja
Till: Okänd

Batteri dör och sista meddelandet hinner inte bli längre än så.



Och med de orden tänker jag säga godnatt! Morgondagen blir fylld av IKEA-möbelbyggande och ommöblerande. Hoppas ni får det bättre än mig...

RSS 2.0