Blogg...fast berusad...

Hejhej! Jag har tydligen fört anteckningar under kvällens gång...så det är väl inte mer än rätt att redovisa dem..
 
 
" Sittandes på vagnen påväg till Viktor.
Först lite förfest och sedan bowling. Men jag känner mig helt destruktiv. Vill bara bli av med detta...På ett sätt kanske det är bäst att det blir som det var förut...så slipper jag tänka på *pling*(någon trycker på stop och namnet försvinner i ljudet som följer). Och trots dessa osammanhängande meningar så har jag inte ens öppnat dunken!
Sitter någon bredvid mig som helt tydligt läser när jag skriver detta...nu slutade hon.
 Men nu är jag snart framme så jag får fortsätta lite senare ikväll.Då med risk för mer osammanhängande texter. Men vad gör man inte för att hålla er uppdaterade?
 
Väntar på bussen som skall ta oss hem till Fredrik. Ingen vet egentligen varför.
 Sjukt kul med bowling! Men okej kul kväll...måste säga at jag har haft det roligare, men jag var nog inte helt taggad själv heller.
 Diplomatiskt.
 Kul med svartsjuka...varför säger jag verkligen. Nej nu blev det segt. Får försöka komma igång lite!
 
Liggandes på golvet i en hög bestående av 2 kuddar. Lite yr.
Herrejävlar, och jag är inte ens religiös. Sjungit singstar med viktor(mest) och haft en jäkligt kul kväll. Hittade också något vin som var värre än dunken. Men vilken grym kväll...Med snuff som fortfarande bränner i näsan ligger jag här på golvet(stavade först fel och skrev häktet, tack T9). Kul att kasta en amerikansk fotboll...men svårt.
 Tack Fredrik för att du introducerade mig till snuff.
 nästan likla bra som pipa...fast inte riktigt. (får en snuff-hi five av tina, som för övrigt inte ens tar snuff). Nu gick Lars Winnerbäck på...och då blev det efterfest. Men nu tänder det till igen. Oh yeeeeeaaaah...
 Det ballar ur!
 
I kö till rockbaren.
 Nini, jag hoppas att du läser detta(eller var det mimmi du sa att du hette?). En applåd och ett stort tack för att du stod och underhöll oss i kön in till rockbaren.

Inne på rockbaren ett par timmar senare.
Creds till tjejen som bara hängde på mig, Fredrik och Victor. Fast hon var ju full som få också...
 Helvete vad jag kommer må dåligt imon...tror jag. Första gången på riktigt länge isåfall...Och på något sätt är jag ändå nöjd.
 
Påväg hemmåt

 Verkligen top 2 i bästa festkvällar med klassen...Haft en toppenkväll.
  Jag hatar ju Victor och det är därför det är så grymt! Sitter på ettan påväg hem.
"




 Du kan vara ett anagram.



Insomnia...

Tänker återanvända en titel jag haft förut. För jag kan helt enkelt inte sova ikväll. Hoppas ni har överseende med detta...

 Jag har haft ett par ganska händelsefattiga dagar nu på sista tiden, så det har inte blivit mycket saker att ta upp här. Men värt att säga är att jag börjat ny en ny kurs. Som jag förövrigt skall ha föreläsning i om lite drygt sju timmar...sympati hitåt!
 Ämnet är stress och verkar väldigt kul. Mycket arbeten, ingen tenta och hittills mycket bra föreläsare. I like it alot!
 Annars har det blivit lite rocky-filmer hos Damir, vilket aldrig kan vara fel. Man kan bara älska den karaktären! På fredag blir det trean. Vi hoppas då att äntligen få höra eye of the tiger...bättre filmmusik får man leta efter!
 Även en hel del handboll och middaglagande med Bell. Alot of fun there. Fick träffat sysMaria för första gången på ett ganska bra tag också. Kul, I say!

 I övrigt är jag överlycklig över att äntligen ha fått belånat min lägenhet. Okej att det blir en högre månadskostnad, men det måste ju göras någon dag...Och fick lägre ränta än jag vågat tro så förhoppningsvis har jag råd med mat i ett par veckor till...
 Annars blir det svårt att blogga...



 Sitter och lyssnar på Kanye West- Love lockdown..så rätt

 Mad Ant Imp.



Löser ni den så blir jag impressed!
 Nu blir det sängen!.....Wish me luck!

Tenta vin och vintersport...

Ja, precis som jag så taktfullt avslöjat i titeln så kommer detta inlägget handla om dagens aktiviteter- tenta, vin och vintersport...

 Jag började ju ladda inför tentan redan igår, genom att provsmaka ett glas eller två av Damirs oerhört välsmakande vin. Ett resultat av detta var den välbekannta vinlukten som mötte mig så fort jag vaknade på morgonen, för att sedan dröja sig kvar ända tills jag kom hem efter tentan.
 Tentan! Som var helt löjligt enkel. Av de 27 instuderingsfrågor vi hade blivit tilldelade så hade de valt 7 av de allra enklaste. Kändes nästan lite tråkigt. Men jag skall inte klaga på enkla tentor...de är allt för sällsynta för det.
 
Nu kommer vi vidare till vintersporten...för det är ju en hel del idag! Kombiation för herrar tätt följt av skidskyttet...om jag nu hinner se det. Bara det går bättre än igår! Kul med svensken som brände 8 skott på en skjutning, och ändå inte träffade allt...

Men men....höjdpunkten är ju utan tvekan Tobbes 25-årsfest ikväll! Har laddat upp med 4 liter vin (tack damir) och 1 liter vodka med tillhörande groggvirke. Och crabdance är intränad....kanske kan bli någon bild på det om ni har tur...och jag har otur...

Nu blir det omelett + slalom...Ha en riktigt bra fredag...det kommer jag att ha!

Förresten....jag försöker avslöja lite ledtrådar angående gårdagens falska påstående i mina inlägg i framtiden...Så om ni vill kan ni ju leta efter det också... Och minns jag rätt har jag ibland lämnat lite hintar i gamla inlägg...väldigt svårt att se dock. Ni kan ju läsa det allra första inlägget jag någonsin skrev om ni vill ha den bästa hinten och överhuvudtaget bryr er!
 Adios...



Kanye West - Love lockdown

10 saker alla inte vet om mig...

1.    Jag har en ny dörr!!!
2.    Jag är besatt av hygien.  
3.    Egentligen är jag blond...   
4.    Jag har sett Britney Spears live.    
5.    Före 2008 hade jag aldrig ätit kebab.   
6.    Jag har spelat schack mot Thomas Ravelli.  
7.    Jag har en stor hemlighet för en av mina närmsta vänner.
8.    Jag sover numera alltid med ett seinfeldavsnitt på i bakgrunden.  
9.    Jag ställer alltid väckarklockan 1 timme tidigare än jag egentligen skall gå upp.  
10.  Ibland ljuger jag om saker som inte spelar någon roll helt utan anledning bara för att det är kul...  
11.  Jag skulle, en gång, under pantgömme finna skydd bakom ett elskåp, för att där bakom finna en älgtjur.

 Eller vänta lite...det där var ju elva...ja just det...det är en av dem som inte stämmer....

Nu blev det lite fel..

Hade egentligen tänkt skriva något annat här idag. Men världen var nog inte redo för det än!
 Det har, än en gång, gått en tid sedan sist jag skrev...Men precis som senast så tänker jag knappast be om utsäkt för detta.
  Jag ser mina inlägg lite på samma sätt som främlingen som ramlar mitt på gatan ett par meter framför dig...det händer sällan men när det väl händer så är man glad för det hela dagen. Hoppas det inte avslöjar något om min onda personlighet.
 Men nu skall vi prata lite om mitt liv...Det är väl egentligen det bloggen skall handla om?
 


 Har haft lite cookingevenings med Isabelle vilket som vanligt slutat med gourmetmåltider som sällan skådats förr. Annars har det blivit en del studier på området socialpsykologi/genus/motorik. Genus är vekligen det roligaste jag läst..och det säger jag helt utan att inte ljuga!

  Senare i veckan är det inplanerat två filmkvällar hos Damir samt en volleybollbonding med klassen imorgon. Kan bli kul...om någon orkar dit. Fick dock reda på att Viljo (vår tankspridde kursansvarige och i detta fall matinhandlare) har dålig godissmak, så jag har lite kval inför morgondagen och vad som väntar...

I övrigt så är det 25-års firande hos Tobbe på fredag klockan 8...det kommer garanterat bli årets bästa fest hittills! Vilket egentligen inte säger någonting alls. Finns viss risk för hjärncellsförlust iallafall!

Och på lördag kommer katten till Göteborg! Of course saknat henne sedan Gran Canaria...Får nästan bli ett nyårslöfte att jag skall träffa henne oftare....along with Katri, Mikaela and all that såklart!



Nu tänkte jag  för mig och få lite sömn!
 Sov gott homies!
(Tänk bort lammet)



Never gona give you up - Rick Astley

Borta bra men hemma...kallt?!

Då var jag äntligen tillbaka i min kalla goa lilla lägenhet. Kännt helt okej att byta 26 grader, stränder och sol mot 0 grader och betong...
 Men nu skall jag inte börja med att klaga , för jag har verkligen haft en suuperbra resa. Någonting som förhoppningsvis speglas bra i mina nattliga anteckningar.
 Sett till väder är det nog det sämsta året. 3-4 dagar försvann helt på grund av moln och regn, och i vanliga fall brukar vi knappt ha en enda sådan. Naturligtvis fick jag köra utan solkräm de två sista dagarna som ett direkt svar på detta. Rödare kan ingen vara!
 Tyvärr har jag fått dras med en förkylning under hela semestern och i en hel vecka hade jag ingen röst överhuvudtaget. Jag nekar naturligtvis till att allt festandet har någonting med den saken att göra...Helt osannolikt...
 Men nu tycker jag vi kan sätta igång med de efterlängtade anteckningarna jag lockat med. Enjoy!



 Anteckning 24 dec.
(Cobrastyle - Robyn) Fy fan vad kul jag hade ikväll. Sitter nu på tjugonde våningen och klunkar vatten, i ett desperat försök att förebygga morgondagens bakfylla...



Kul att festa med lite folk man känner för omväxlings skull...detta har potential att bli den bästa jul/nyår semestern någonsin. Och snart kommer ju catgirl och då blir allt automatiskt 10 000 gånger roligare! (Oh my god - Mark Ronson ft. Lily Allen). Varje gång jag sitter här önskar jag verkligen att alla andra skall vara här...alla ni som läser detta nu. För hade ni varit här så hade ni känt som jag gör nu, och endast då hade ni förstått det jag skriver.
  (klunk. byter låt, Lean on me - Bill withers (tack Pyssling!)). Börjar nu nyktra till känner jag. Direkt blir jag orolig att någon skall storma ur hissshacktet bakom mig med en masschete. Eller en röd kofot....Frölunda style!!!



(ett leende sprider sig på henriks läppar...i tredje person). (I love you (always forever) - Donna Lewis). Nu skall jag gå och sova. Jag älskar er så jääääävla mycket. du är faaaaan min bästa vän. Slut på anteckning.



Anteckning 26 dec.
 Sitter än en gång på tjugonde våningen efter en utekväll och ser ut över någonting jag har svårt att sätta ord på...en plastpåse prasslar till bakom mig....dock även denna gång utan att en kofotsman framträder.
 Som vanligt har jag mitt vatten och min underbara Mp3-spelare.
 Jag måste verkligen tanka brittneys nya album när jag är hemma igen...i like it...
 Det regnar. Ganska skönt när dropparna träffar min lite för solvärmda panna. Förhoppningsvis hinner det regna av sig tills imorgon.
 Är kanske lite för nykter för att fylleskriva ikväll? Men jag är inte nykter nog för att känna min stukade tumme eller sjuka hals iallafall...dumt nog. Fortsätter jag såhär blir jag nog aldrig frisk. Men man kan inte äta kakan och ha den kvar antar jag...
 Imorgon kommer kattsofie! (What is love - Haddaway)...det kommer att bli grymmare än någonsin! Synd bara att Katri, potatisdrottningen och alla deras goda vänner inte kunde vara här också.
 äh no more gnäll!
 grymt kul ikväll!
 stiligt rimmat...
God natt och tack för att du lyssnat,.än en gång!
 


Anteckningar 27 dec.
Kattnatt! En fest är inte fest utan katter...oj vad jag saknat dem!
 Och som du säkert gissat sitter jag på tjugonde våningenoch klunkar vatten.



 Lite med skuldkänslor för att jag ljög för min tyska kamrat....
 Imorgon är nog första dagen jag kommer att känna av någon bakfylla...och det är ett gott betyg för kvällen! Glenn!
 Fick en helt underbar kebab idag också. Tack Playa Del Ingles! Nu är det nog tyvärr sovdags för mig. Troligtvis med kattdrömmar...Cajsa och Sofie ni är helt underbara.



 Sov gott alla!



Anteckningar 28 dec.
 Pom pom pom! Vilken grym dag...det är några saker jag vill ta med mig.
1. Att Svein och Cecilia blev nedgrävda i sanden av mig och Victoria.
2. Att vissa inte är lika bra som andra.
3. Att jag älskar cattsofies brills.
5. Att katterna är bäst.
6. Att bakfyllemat är godare än det mesta.
7. Att jag bara set rûshty på fyllan. Hon kanske inte enss finns på riktigt...
8. Att jag bet katten i handen när hon matade mig med min pizza...

Det var väl ungefär det jag känner var viktigt idag. Jag måste köpa kanye west brillor! I love them.
 (Sunscreen - Richard - Wolf  är nog världens bästa fyllelåt.
 nu blir det sova...Daddy cool!
 godnatt!



Anteckning 29 dec.
Helt klart den kväll jag druckit mest...Den alkoholfria morgondagen känns plötsligt mycket välkommen.
 Snackade med den äckliga mörkhåriga svenska tjejen idag. Det visade sig att hon bodde i Borås och var ganska trevlig. Men som vanligt alldeles för ful(l)l Nej nu var jag elak.
 Det regnar igen idag. Lite tröttsant att vädret är så värdelöst år. Men man kan inte få allt antar jag...
 Klunk
 snart nyår...det kommer bli helt galet...tre katter, en strand och fyrverkerier...det blir inte mycket bättre än så.Eller jag saknar ju en person lite tror jag faktiskt...
 Crazyness! Jag har inte så ont i alsen idag...när jag för första gången på nio dagar kan prata om en vanlig människa igen.
 Nu skall jag njuta av utsikten och mitt vatten till toner av earth wind and fire!
 Sov gott!



Anteckningar Nyårsafton.
Helvete vad tighta mina jeans är....stryk det
 (Haleluja - Jeff Buckley).
 Alltså grym kväll idag...trots att det som vanligt var omöjligt att åka till puerto rico där mina kära katter hängde. Jag såg iallafall Sam! Haha
 längtar till stranden idag...och nästa år...saknar redan alla så mycket. Hoppas jag lär känna *namn* bättre nästa år...det är ju nästan ett brott att jag inte pratat med henne förut...haleluja!
 (Cobrastyle - Teddybears Sthlm)
 Men nu sitter jag här sista festnatten...känner nästan ett tvång att avrunda på något sätt. Bästa året i mitt liv om man bortser från oktober och november. ( My humps - Blackeyed peas) Helt fantastiskt och detta är precis som jag förutspått den bästa jul-nyår demester jag haft...så mycket katt, tyskar, norskfolk och kul! Och hittills inte en enda bakfylla!
 Världens bästa årskrönika?
 Sov fantastiskt och dröm vackra drömmar...det kommer jag göra!
 Adios för denna gång...






RSS 2.0