She's crazy like a fool...

What about it Daddy Cool?!

 Som ni ser är jag något mer uppåt idag än sist jag skrev här. Vet inte om det är musiken eller vad det kan vara, men lyckan är iallafall tillbaka.
 Jag har haft en körig vecka, som kan sammanfattas till kofötter(varav en var röd), depp, lycka och teknik!
 
 Det deppiga är att jag spenderat halva veckan med att lyssna på negativa loveesongs. Blir ju bara sämre av det...men för att sno en replik ut en fantastisk film:
"The night is darkest just before the dawn".
 Och det stämde ju också.



Lyckan kom därefter. Och kan ha varit anknuten till tekniken. Har köpt ny mobil och nygammal mp3. Mina gamla blev ju stulna i helgen(se tidigare referens till kofötterna). Anledningen till att lyckan och tekniken hänger ihop är ju att jag kan ta min musik med mig överallt, och musik är bland det bästa jag vet...

 Tillbaka till tekniken!
 Mobilen kan ni beskåda här nedan
                                                                                            
I like it alot. Som ni vet har jag ju fått dras med mina kinamobiler som har värdelös volym och saknar åäö. Skönt att kunna använda ordet "höra" igen...
 
 Mitt nya nummer är 0761604346...Förhoppningsvis bara tillfälligt. Går tillbaka till mitt gamla vanliga nummer igen i nästa vecka någon gång.



Skall vi se lite på framtiden då? Jo jag har i stort sätt svält mig själv idag för att klara av julbordet jag skall på imorgon. Vi har alla kännt sorgen när man går hem efter ett julbord med känslan att man kunde presterat så mycket bättre, med rätt förberedelser.



Nu blir det något annat än att sitta här för mig! Adios amigos!

 

Redan?

Jag skriver här igen. Herregud vad mycket som hände idag. Och trots allt det så har något helt annat varit i mina tankar hela dagen.




 Gräset är alltid grönare precis där på andra sidan. Du går fram och börjar klättra över staketet. När du river dig på knät så tänker du knappt på det. Du fortsätter bara klättra. En strävan efter att ha det så mycket bättre. Gång på gång faller du ner. Trots att du borde, så kan du inte sluta. Du vet inte hur lång tid det gått eller hur många sår du fått på armar och ben. 
När du äntligen kommer över så känner du inte den lycka du hoppades på...
 Små bloddroppar faller till marken från ditt knä. Förvirrat ser du dig omkring. Gräset som var så vackert första gången du såg det, blommar inte mer. Någonsin...




Lite ovanligt djupt för att vara här. Men det stämmer bra överens med det jag skrev i mitt första inlägg i denna bloggen.
 Jag har tenta om 6 timmar nu så jag skall försöka få lite sömn nu igen. Önska mig lycka till! Jag har nog aldrig behövt det så mycket som jag behöver det just nu!



                  



Hello...

Då var jag tillbaka. Tänker nog int ebe om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag denna gång. Då måste jag ändå bara göra det nästa gång igen. Tänker bara säga något i stil med att kvalitet slår kvantitet. Synd bara att mina inlägg inte hamnar i någon av de kategorierna.
 Aja, however så tänkte jag skriva lite om vad som hänt sedan sist jag skrev här. Men det var så mycket så jag ångrade mig. Och ni som känner mig vet allt ändå så det är nog ingen big deal.
 Funderat en del på vad man kan skriva här annars.  Men av olika anledningar kan jag inte ta upp det jag vill, för jag vet att det är saker jag borde hålla för mig själv. Men snart orkar jag inte det längre....(cliffhanger).

 Det var väl egentligen det jag hade att säga idag. Eller jag måste ju gnälla på att vintern kommit till göteborg på allvar. Snö och is idag. något som mina brutalt hala skor inte hanterar på ett önskvärt sätt. Det enda som egentligen är positivt med vintern är att, för varje dag som går så betyder det att det är en dag mindre kvar till våren.
 
 Skal kolla på bandy imorgon för första gången i mitt liv också. På plats alltså. Skall bi riktigt kul!
 
 Good night!

RSS 2.0