Förväntansfull..

Som jag hade hoppats lyckades jag finna tid för att skriva här igen. Fast det blir inte så långt denna gång heller tyvärr. Anledningen är att jag skall testa att träna på "Skööna tider".
 Jag är inte bara nyfiken på hur deras spinningpass är utan även anledningen till att de valde att stava sitt namn med 2 ö. Dessvärre kommer jag bara få svar på en utav de frågorna idag.
 De hade 15 cyklar varav 6 var bokade halv fyra idag, så jag hoppas på att få en plats utan att behöva boka. Mina förväntningar är inte skyhöga men det kommer ju avgöra huruvida jag kommer att fortsätta åka in till göteborg och träna 3 ggr i veckan eller kanske mer kunna ta det lugnt och träna 400 meter från huset.
 Jag skall återkomma med en lägesrapport runt sjutiden. Wish me luck!




Ja du...vad kan man säga. Det började med att jag gick in i omklädningsrummet och fann att det var 9 kvadratmeter stort och hade en dusch. Inte okej.
 Jag fortsatte in i spinningsalen och valde snabbt cykeln som står närmast fönstret. Jag ställer in cykeln och får till min förvåning hela styret i handen. Naturligtvis är cyklarna inte anpassade till en längd på 190 centimeter. Inte okej.
 Intruktören anländer. Och nu vill jag att du skall föreställa dig en Roger Pontare. Han skall väga 110 kilo, av vilka huvudmassan inte är muskler. Han har en scarf. Inte okej.
 Musiken startar, och jag vill faktiskt hylla detta, som var spinningpassets stora behållning. Det var rockigt med bra taktförändringar i de olika låtarna. Dock kan jag säga att låten om "den perfekta raggarbilen" fick mig att inombords dömma instruktören.
 Annars var nstruktören ungefär vad jag hade förväntat mig. Det vill säga, använde sig av fraserna "Stå upp", "Läge tre" och "Kom tillbaka och sitt". Det vill säga, han motiverade oss inte ett dugg. En annan intresannt sak var att det troligtvis bara var 2 i hela spinningsalen som hade korrekt teknik. Instruktören var ej en av dem.
 Detta betyder självklart att jag aldrig kommer tillbaka.
 Nu blire till att titta på handbollen! 



 Aloha



Mitt första myggbett...

Ett sommartecken säger alla glatt när jag berättar om mitt myggbett på höger smalben. Personligen tyckte jag att avsaknaden av regn i kombination med det konstanta solskenet räckte som sommartecken...men jag hade kanske fel.



Vill be om ursäkt för att jag inte skrivit här på ett par dagar nu också. Har haft ett turbulent privatliv med lite jobbiga saker som jag behövt tänka över. Ingenting jag kommer berätta här om, men jag kan avslöja att jag inte hittat motivation att träna heller. Så det är inte bara er jag glömt av!




 Jag måste tyvärr sticka vidare nu men förhoppningsvis hinner jag skriva lite mer senare idag.
 Adios



Av någon anledning...

...så är jag på bättre humör idag igen. Verkar vara vartannan dag ungefär...

Sitter just och äter lunch och laddar inför spinningen senare idag. Och efter det är det ju fotboll. Hoppas bara jag hinner hem i tid för att se den. Känns som om jag inte har så mycket att skriva som jag brukar ha. Så jag kan ju försöka få ihop lite mer senare ikväll.

I övrigt skall sägas att jag fortfarande tar emot gåvor i form av kontanter eller värdefullt gods för att sponsra min resa. Tack på förhand!

To be continued..



Sisådär ja! Då var man hemma igen sedan någon timme. Har hunnit med att spinna i 45 minuter,  tillaga en bär-tjockpannkaka med pyssling som vi sedan åt till kvällens fotbollsmatch. Inte världens mest underhållande landskamp, men en kväll med pannkaka kan inte gå fel...



När jag sedan satt på den långa tråkiga resan hem kom jag på lite saker jag kan klaga på här. Till att börja med vill jag införa någon typ av bestraffning på alla som börjar gå på tåget innan man kommit av. Lämpligt straff skulle kunna vara en dvd med "Best of stefan och krister".

 Det andra jag tänkte på var angående de säkerhetsbälten som för en tid sedan infördes i våra bussar. Jag gillar initativet och använder det för det mesta om jag kommer ihåg. Men jag tycker det är oerhört löjligt att chaufförerna hotar med att polisen kan komma på och ge böter till de som inte har bälte. Kan de inte säga att det finns en stor risk att du blir allvarligt skadad eller dör om bussen skulle krocka. Mer anledning att ha bälte och troligtvis större sanningshalt än det nuvarande hotet.



Nu var jag klar här för ikväll. Håll tummarna att de händer något världsomvälvande imorgon som jag kan ta upp.



Det kommer bara leda till nåt - Säkert



Ångest..

Låg sömnlös i flera timmar igår igen. Mycket tid att fundera på...något jag bara inte kan få nog av just nu. För det är ju mycket att tänka på. Igår skrev jag att jag var så glad att nästan allt fungerade så bra. Idag känns det inte alls så bra.
  

Sedan kan jag ju helt enkelt inte skriva här utan att uttrycka mina känsor för melodifestivalen. Och innan jag gör detta vill jag varna er som älskar detta evenemang, för jag tänker såga det mitt itu.
 Till att börja med får jag säga att jag nästan log lite inombords när det gick dåligt för sverige. För det är ju faktiskt precis såhär det varit de senaste åren. Tidningarna hyllar vår låt som en favorit och alla är segervissa ända tills de tre första länderna lagt sina poäng, och vi fortfarande har noll. Faktum är att vi igår nästan uteslutande fick poäng av länder som ligger nära oss eller länder där det bor mycket svenskar. Förutom malta då (Goddag yxskaft?).
 Anledningen till att det går så dåligt är förövrigt att vi fortfarande gör samma schlagerdängor som funkade så himla bra på ABBA´s tid. Men musiken har utvecklats. Och publiken är inte densamma.
 Därtill kan jag erkänna att jag var mer klistrad vid rutan när piraterna från lettland dansade runt på scenen än när Perelli, stel, smal och monstersminkad stapplade fram på sina 3 dm höga klackar och sjöng om hjältar. I övrigt vill jag också säga att Spanien eller Frankrike var riktigt underhållande och fick mig att le med hela ansiktet.
 Det är bidrag som dessa som fick mig att överhuvudtaget överleva gårdagen!
 Sedan skall kommentatorerna naturligtvis ha en stor klapp på axeln för sina små kommentarer om allt och alla. Björn Gustavsson var också på hugget, och man måste säga att det är lite modigt och korkat att göra så inför 100 miljoner tittare. Men framför allt är det hysteriskt roligt.



Funderar på att skaffa en ny mailadress. Det vore ett bra sätt att bli av med alla nötter jag har en gång för alla. Jo precis, du som just skrev till mig. Det är folk som dig jag menar.



Just det. Jag fick frågor om vart jag skulle åka bort efter gårdagens inlägg och lite pank och panikslagen svarar jag nu:
 Gran canaria 04/06-18/06 samt 20/06-30/06. Lots of fun!
 Efter viss efterforskning har jag kommit fram till att jag kommer ha cirka 1500 i reskassa under 3 veckors semester.  Därför:

Kram                                                     -    10 Kronor
Klippa gräsmattan                             -     200 kronor
Putsa fönster(så jävla jobbigt)        -     200 000 kronor

Öppen för förslag angående andra tjänster bara priset är rätt!



Come whhw emoC
.yam taat may.



Oväntad glädje!

Satte just på min mp3-spelare och fick de ljuva tonerna från "Speed of sound- Coldplay" svallande ut genom hörlurarna. Och plötsligt slog det mig att saker och ting ändå går ganska bra just nu.
 Vädret är underbart och jag har just äntligen fått bokat klart den andra resan för sommaren. Och den första kommer med ganska stor säkerhet att bokas ikväll. Så då är det avklarat. Annars går träningen fint och jag har kul på jobbet. Eller....så kul man då möjligt kan ha i en mataffär.
 Har kul när jag träffar vännerna och det enda jag egentligen önskar är fler fester denna sommar! Särskillt om vädret håller sig såhär bra...



Jag har också upptäckt att man kan dra sådana här snygga streck för att avgränsa olika delar i mina blogginlägg. Något som med ganska stort säkerhet inte kommer missbrukas alls.




 Äsch nu känns det som jag hade mer att skriva men inte har tid till det....Jag får ta igen det imorgon eller någon gång jag får mer inspiration i nästa vecka.

Ha en underbar helg nu!


Digital love - Daft Punk

.

Galet...

Har du någon gång haft en dröm som är så verklig så det känns som du fortfarande befinner dig i drömmen minuterna precis efter du vaknat? Det var så för mig imorse, och det var en fantastisk dröm.  



 Jag hoppade över att skriva igår för det var tyvärr en ganska så stressig dag. I förrgår fick jag reda på att ett par flygbiljetter jag bokat ihop med pysslingen ändrats och därmed inte passar de tider vi behöver följa. Därmed har jag spenderat en hel del tid att leta nya flyg. Och lite nöjd kan jag säga att jag lyckats. 
 Det skall dock sägas att jag är lite osäker då hela sidan jag bokar ifrån är på spanska. Så det är bara att hoppas att jag förstod allt som stog där ändå!

 Nu skall jag lägga mig ute i solen hade jag tänkt!

Come what may...

Spinning...

Här sitter jag och skriver för andra gången idag...och jag måste erkänna att jag känner mig riktigt duktig! Inte bara för att jag är här igen utan också för att jag just kommit hem från mitt andra spinningpass någonsin. Eller rättare sagt RPM pass. RPM är med stor sannolikhet en förkortning för smärta.
 Skall dock sägas att man får tillbaka känseln i benen relativt fort där man slutat trampa...
 I övrigt känns det skönt att vara igång med träning lite igen....har inte tränat på träningsanläggning sedan jag bodde hos syster Anna i Majorna...long time ago
 Skall träna igen på Onsdag och sedan veckofinal på fredag....då blir det dock bara vanlig spinning. Men ändå rätt duktigt om jag får säga det själv!
 Nu skall jag försöka se klart på CSI!
 Godkväll!


En blogg...

Då sitter jag här och skriver blogg. Inte gjort något liknande sedan jag var en aktiv användare på lunarstorm för 1460 dagar sedan...
 Helst vill jag skriva massa personliga saker här. Vad jag känner och vill just precis nu...Men efter moget övervägande har jag kommit fram till att det nog är bäst att hålla det lite mer opersonligt, för att inte förstöra min livssituation helt och hållet.
 Varför har jag egentligen börjat skriva här då? För att svara på min egen fråga vill jag blygsamt nog citera mig själv från 21 maj 2006:

 "Ibland undrar man...Varför skriver jag här.

En enkel förklaring kan vara uppmärksamhet...vem vill inte att folk skall bry sig om vad som händer i ens liv. Men jag tror det är något annat. Förhoppningen om att rätt person skall läsa det jag skriver och förstå det. Det kommer aldrig ske och om det någonsin gör det, hur skall jag veta om det är rätt eller fel."

Nu var detta kanske inte så våldsamt optimistiskt skrivet, men det är väl ändå nära nog det jag känner nu. 

 Jag tycker detta räcker ganska bra för idag...imorgon kanske jag tillockmed skriver om något intressant...


RSS 2.0