Ohhh happy day...

Jäklar vad livet leker nu. Har funderat en del det sista och kommit fram till att detta nog är ett av de bättre åren i mitt liv. Minns inte sist jag hunnit med så mycket och haft så kul. Jag menar det enda som kunde ha varit bättre är sveriges resultat i OS och Fotbolls-EM. Och det är ju ändå parametrar som jag inte kunde gjort något åt.
 Det bästa med hela den här historien är att det bara kommer att bli bättre. På måndag börjar skolan med nya vänner, sysslor och tentor. Såklart kommer det bli tufft, men det känns som om jag äntligen kommer att läsa ett ämne som jag är är intresserad av. Dessutom kommer jag kanske att köpa en lägenhet i nästa vecka. En etta i västra frölunda stor som en mindre fotbollsplan. En ganska så mycket mindre fotbollsplan tyvärr. Men det är lite charmigt när lägenheter är små tycker jag! 

 I övrigt har jag hunnit med att träffa dave, dammi, mike och pyssling en del i veckan. Även det har varit kul och jag tror att det har en stor del i att jag blivit så sugen på egen lägenhet. Nu i fredags lagade vi till exempel egen thaimat. Det skall dock sägas att jag inte kunde bistå med så stora matlagningskunskaper. Fick till exempel vara med i en truth or dare där pyssling(äv. kallad Currykvinnan) skulle halsa en hel kopp av min currysås. Till allas förvåning klarade hon det under tidsgränsen 30 sekunder. Och det måste ju ändå betyda att den inte var helt vidrig...det är iallafall vad jag intalar mig själv.
  

 Ha en bra dag. Det har jag!


"Haddaway - What is love"  Caaaaatwoman i hope you are reading this!
                                                    

Min andra blogg...

Måste än en gång be om ursäkt för att jag varit så dålig på att skriva här. Jag har lagt ner en del tid på min privata blogg nu det sista, och inte kännt att det finns så mycket jag vill dela med mig av, som jag vill att någon annan skall känna till. Så nu vet ni varför jag är lite slow här.

 För att berätta vad ni missat när jag så respektlöst ignorerat er läsare(om ni mot all förmodan är mer än en), så vill jag först skriva en liten utvärdering om mitt sommarjobb.
 Jag jobbade ju i charken på hemköp onsala, och trivdes mycket väl. Det mest intresannta med att vara sommarjobbare där var helt klart allt skitsnack. En person fick ta emot 80% av det, och hon är säkert medveten om det själv också. Men det spännande var att i stort sett alla andra vid något tillfälle talade illa om sina arbetskollegor. Och jag fick höra allt. Det kändes som om alla var mycket måna om att snabbt berätta vem som alltid kom försent, vem som alltid tjatade på alla eller kanske vem som hade en pappa som alltid kom och handlade preciiiis vid stängning. Ironin i det hela är att de som snackade mest skit om sina kollegor istället blev de jag tyckte mest illa om i slutändan. Anna, Lina och Jennie var trevligast. Tyvärr kommer de nog inte se detta och få reda på det, men nästa gång du handlar där kan du väl le en gång extra om du får syn på någon utav dem.

 Detta för mig direkt in på nästa ämne. Varför har man så svårt att ge en komplimang till någon man inte känner så väl. .
 För om man tänker efter är det ju dom komplimangerna som känns bäst. Jag minn en gång på hemköp när det fortfarande stod att läsa "Praktikant Henrik" på min namnskylt. En kund kom in och handlade och sade sedan att jag gjorde ett mycket bra jobb och ingen kunnat gissa att jag var ny. Det är ju precis det man vill höra. Spontana komplimanger där man vet att personen som sade det fick blotta sig lite för att våga säga.

I övrigt har jag också börjat lyssna på mitt gamla Limp Bizkit album. Och jag skäms nästan över att säga att jag älskar det. Finns det något skönare än att gunga fram på vägarna i ton till Keep on Rollin'.

Tyvärr är jag för trött för att hitta mer att skriva om, men som vanligt lovar jag att jag skall försöka skriva här oftare.
 


Vad...

Helt i brist på fantasi kom jag inte på någon möjlig titel till dagens inlägg. Låter kanske inte allför lovande när man skall skriva ett blogginlägg, men jag tänker försöka trots denna tidiga motgång!

 För att knyta an till mitt förra inlägg kan jag erkänna att jag redan, i stort sett, lyssnat sönder på Veronica Maggios låtar. Men det är nog sån jag är...Lite som ett barn som inte kan göra någonting med måtta. Om jag hittar en bra låt så lyssnar jag sönder den. Får jag en godispåse så äter jag upp den. Hittar jag en bra bok så läser jag ut den direkt. :(

 I övrigt så har jag varit och sett nya batmanfilmen. Jag kan ju direkt säga att ni som inte går och ser den på bio snarast är idioter. För det är den bästa filmupplevelse jag fått sedan Sagan om ringen filmerna. Och på många sätt var denna tillochmed bättre än dem. Jag överväger faktiskt att gå och se den igen på bio. Thats how good it is!

 Jag var på fest hos pysslings syster igår också. Hade en bra kväll och höll mig nog preciiiis under gränsen för rekommenderat dagligt intag av alkohol. Detta har jag firat med att idag inte göra mycket mer än sova och äta. Skulle förvåna mig om jag förbränt mer än 7 kalorier.
 
 En till sak jag vill nämna är att ett 2 års jubileum för mig och Maya är i antågande. Vi accepterar alla typer av grattulationer, gåvor och framförallt pengar! 5 Augusti är dagen ni skall sätta upp i er amanacka!
 
Slutligen vill jag grattulera syster som fått jobbet i Morrongänget på Mix Megapol. Well deserved, I say! Så alla som läser detta har nu i uppgift att lyssna till hennes morgonprogram 0600-1000 på 107.3, och skriva feedback här!

 Nu skall jag än en gång försöka sova...Wish me luck!



RSS 2.0