Röd...

Precis som rubriken antyder så har jag idag antagit en något rödaktig ton i ansikte samt på axlar och bringa...Något som kan bli lite irriterande när jag försöker sova ikväll. Men jag ångrar inget! Har haft en toppendag i solen och faktiskt tagit sommarens första dopp....Tre gånger! Hade nog inte klarat det om inte Annie varit där och mobbat mig för vilken badkruka jag var..så jag får tacka henne där!

 Efter all sol, bad och socialisering körde jag min vän till stan och passade på att ta ut lite pengar på banken på samma sätt som pensionärer gör. Jag lyckades nämligen spärra mitt kontokort tidigare i veckan efter att ha glömt av koden tre gånger på en dag... Det är lite skrämmande för den bara försvann helt och jag har fortfarande inte kommit på den igen. Så jag har levt på mina parkeringsmynt i 3 dagar nu... Köpte slut de sista kronorna imorse.
 
 I övrigt så har det inte hänt så mycket... Jag är lite arg på GU som än en gång rört till det med mina betyg och skrivit fel. Men det är inget jag tänker gå in närmare på, för då blir jag bara på dåligt humör.
 Fast på något sätt är jag på ett melankoliskt humör ikväll. Lyssnar på deprimerande musik och tänker på saker som inte muntrar upp avsevärt. Kanske är det stressen över saker som inte bli gjorda... Eller så är det avsaknaden av vänner jag inte längre kan träffa så mycket nu på sommaren... Eller kanske både och.



1. Magnus Uggla - Astrologen
2. The postal service - Such great heights
3. Nathalie Schmeikal - Total eclipse of the heart


Mycket bra, och mycket sant. Alla har en speciell betydelse för mig.
Den perfekta relationen, du som är nu och det förgångna.



Äh, nu blev det ett sådant här inlägg igen! Skall ta tag i detta nu så vi slipper dem för en tid.
 Sovdags nu...jobbdag imorgon.

 Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0